Mest populære spilleautomater med filmtema gennem tiden

Der er masser af spilleautomater, som tager udgangspunkt i temaer fra film. I denne artikel ser vi nærmere på nogle af de mest elskede - og du vil sandsynligvis være i stand til at finde mindst én, som du enten ikke kender, ikke har spillet i noget tid eller har glemt alt om.

Tag du derfor fat igen - her kommer seks spillemaskiner som kan noget særligt. Skal du med ind i deres fantastiske verden?

Game of Thrones Slot

Game of Thrones Slot

Der er nok meget få, som ikke på den ene eller den anden måde har hørt tale om “Game of Thrones”. De populære film er blevet set og genset kloden over, og det har sat sine spor på slot’en, som er helt i “Game of Thrones” ånd, med samme soundtrack og baggrund for selve spillet.

Du vil helt uvægerligt blive hensat i “Game of Thrones”-universet og kan kun nyde den måde, hvorpå spiludviklerne fra Microgaming er forblevet tro i forhold til filmene, mens de samtidig har skabt den perfekte baggrund for en god spiloplevelse.

Hitman Slot

Hitman Slot

Spillemaskinen “Hitman” tager dig med til det miljø, som filmen af samme navn har skabt. Med masser af action, skydevåben og Agent 47, der er din sikkerhed for bedre chancer for gevinst, har du i denne slot virkelig mulighed for at få pulsen op af stolen.

Vær opmærksom på superbonussen på 270.000 mønter - uden at overse de mange andre mindre præmier. Det VILLE da være dejligt at vinde en af disse, ville det ikke?

James Bond Slot

James Bond Slot

“Shaken, not stirred” er en sætning, som mange uvilkårligt kommer til at tænke på, når talen falder på den ikoniske James Bond.

Det at kunne se dig selv i rollen som ingen mindre end spionen over spioner, måske den mest feterede af alle superhelte, samtidig med at du spiller dine yndlingsspil er nu ikke bare muligt men også…ønskeligt for den, der ønsker lidt ekstra spænding i sit liv.

Du kan nu prøve din lykke af. Spillet “James Bond” kommer fra softwareudbyderen KA Gaming og giver dig rige muligheder for, for et øjeblik eller flere, at blive hovedpersonen i din egen spionverden.

Men in Black Slot

Men in Black Slot

Var du vild med “Men in Black” vil du formentlig elske denne slot. Den er nemlig baseret på de populære film, og her kan du som spiller jagte rumvæsner og vinde stort.

Få tre eller flere Alien Bonus-symboler for at udløse “Find the Alien Bonus”. Til at hjælpe dig har du agent Zed til at guide dig igennem de forskellige valg, som enten afslører kreditter, Frank the Pug eller “Alien Wanted”-plakater.

Du skal finde rumvæsenet, som har gemt sig i en park. Her får du hjælp af Frank. Finder du det, vinder du spændende gevinster. “Men in Black”- spilleautomaten giver dig masser af god underholdning!

The Gladiator Slot

The Gladiator Slot

I filmen er general Maximus (Russell Crowe) blevet udstødt af den romerske hær, den hær han engang var stolt af at tjene. Efter at hans familie er blevet brutalt myrdet, ender han i Colosseum som gladiator som underholdning for publikum, og især for kejser Commodus, som Maximus hellere end gerne ville skaffe af vejen.

I den Oscar-vindende film finder General Maximus sig selv som en udstødt fra den romerske hær, han engang tjente så stolt, og efter at hans familie er myrdet, ender han fængslet som en gladiator med det eneste formål at underholde Colosseums publikum, især kejser Commodus, som Maximus intet hellere vil end at dræbe.

Grib dit sværd og gør klar til at kæmpe dig hen til præmier og bonusser. Det er Playtech, som står for denne spilleautomat

Thor: The Mighty Avenger Slot

Thor: The Mighty Avenger Slot

Tag med Thor og Loke til Asgård, hvor Odin fratager sin søn, den arrogante Thor, hans guddommelige magt og landsforviser ham til Jorden, hvor han vil gå rundt som en almindelig dødelig. Hammeren Mjølner, Thors krigsvåben, er beskyttet af en besværgelse, som kun tillader “de som er værdige” at svinge den.

I spillet kan du derimod godt svinge Mjølner, og sammen med Thor, Loke og Sif gå på jagt efter byttet, som de kreative hos Playtech har sørget for at gemme til spillerne.

Konklusion

Nu du har set hvilke film som har inspireret spilproducenter til at skabe spilleautomater som du kan hygge dig med…hvad skal så være dit næste tiltag? Hvilket spil sad du og ventede på, som du i dag ved, hvor du kan spille?

I denne situation er der ingen forkerte valg, så…rigtig god fornøjelse!