TheNextFilmFestivals

Online Awardshow

image001-1.jpg

Vinderne af en lokal skolefilmfestival 2020. 

TheNextFilmFestivals Store Online Awardshow

- for U16 og Skolefilmfestivaler

 

Kom med ind I de hemmelige afkroge af Filmens Verden, når filmmakkerparret Wikke & Rasmussen er værter ved denne online finale for konkurrencen for film lavet at talenter under 16, samt finalen for skolefilmfestivaler, hvor vinderne fra en masse lokale skolefilmfestivaler mødes i denne landsdækkende finale. 

 

Stjerneparret W&R tager jer med på rundtur i vores store studie i Filmbyen. Her kommer I til at se klip fra både årets deltagende film og fra Wikke & Rasmussens egen lange karriere, som tæller film som f.eks. Der var engang en dreng som fik en lillesøster med vinger, Flyvende Farmor, Gooseboy og DR’s julekalender Julestjerner

 

I dette show afsløres også vinderne af en lang række priser, og der uddeles præmier som går fra penge til at lave nye film for og til biografture eller bowlingture for hele klassen. 

 

Showet er en god blanding af underholdning og ny viden om film lavet af unge, og det kan anbefales at se det sammen med hele den filminteresserede klasse, hvad enten man har film i finalen eller ej. 

 

Hold øje med vores hjemmeside og Facebookside for link til eventet, som bliver vist første gang online onsdag d. 26. august kl. 10-10.45.

wikkerasmussen-presse-kenneth-havgaard-2
image002.jpg

Unge filmfolk.