top of page

Lav flere film!

NFF
Musik til din film

Musik til din film

Her på siden finder du nyttig information til dit filmhold og jeres filmproduktion. 

Vi kan i samarbejde med Musikforlaget Apollo tilbyde en enestående mulighed for at bruge professionel filmmusik musik fra deres hjemmeside www.findthetune.com. Klik her for at få gratis musik til din film

Hvis du allerede har en færdig film, kan du eventuelt gå ind og skifte musikken ud med ny, clearet musik.

Filmlinjen.dk

Filmlinjen.dk

Filmlinjen fortæller dig alt hvad du har brug for, for at lave film eller for at undervise i filmproduktion! Det et gratis tilbud til alle unge filmtalenter og filmundervisere på skoler og er en del af Station Nexts undervisningstilbud. Filmlinjen.dk bruges af mange skoler og på de fleste talentundervisningsstedet i Danmark samt flere steder i udlandet. 

 

Filmlinjen.dk er en online platform hvor filmproduktionens vigtigste opgaver og funktioner er præsenteret, og du får både at vide hvad du skal gøre, hvordan du skal gøre det, hvornår du skal gøre det, og hvad du så skal gøre bagefter. 

På Filmlinjen.dk får du et login så du kan holde styr på dine produktionsrelaterede opgaver hvadenten du er instruktør, fotograf, skuespiller eller tonemester. Følg filmproduktionen og få gode råd og værktøjer til at blive endnu dygtigere til at producere film!

Gå til film!

Gå til film!

Talent og hårdt arbejde er godt, men viden, netværk og udvikling sammen med andre unge filmfreaks er også supervigtigt. Rundt i landet er der mange steder, hvor du kan få virkelig god og spændende undervisning i filmproduktion.

 

Se mere på Filmvækststedernes hjemmeside her!

bottom of page