top of page
NFF

TheNextFilmSchool

TheNextFilmSchool – den rejsende filmskole

 

Formålet med den rejsende filmskole er at sætte elever (7-9 klasse) i stand til efterfølgende selv at lave gode filmproduktioner med skolens eller med eget udstyr, med deres lærer som overordnet producer. 

 

Eleverne deles på forhånd op i mindre filmhold med fem personer i hver. De fem personer får hver sin forskellige funktion og lærer hver sin faglighed af en professionel. Samtidig med elevkurserne får lærerne et dagskursus i hvordan man styrer et forløb med filmundervisning og filmproduktion ved hjælp af hjemmesiden Filmlinjen.dk, som er udviklet af Station Next, og som stilles gratis til rådighed for alle.

 

Med denne rejsende filmskole er det både muligt at tilbyde filmundervisning på steder, hvor noget sådan ellers ikke bliver tilbudt, og det kan bruges til at opgradere eksisterende undervisningsprojekter. Filmskolen er planlagt som fem dage årligt med hver fem klasser og et lærerhold. Den rejsende filmskole udbydes kun til skoler, der konkret vil lave film efterfølgende.

Få besøg af filmskolen

Få besøg af filmskolen

Vi afholder ikke flere undervisningsdage i skoleåret 2016/2017, men du kan kontakte projektleder Nisse Koltze på Tlf. 26 84 12 16 for at høre om mulighederne for at få besøg af filmskolen i skoleåret 2017/2018

bottom of page